Jump to content

George.

Administrators
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by George.

 1. V2 - efectele imi plac , scrisul arata bine + ca e si mai luminata si parca se vede mai frumos asa
 2. "Echipa administrativa EzWin este in cautare de Moderatori pentru categoriile de Gaming, Tehnologie si Multimedia. Va asteptam cu o cerere aici : *Activitatea trebuie sa fie una moderata asa ca veti fi verificati in fiecare zi in ceea ce priveste posturile voastre.
 3. Regulament : ► Vârsta minimă de 15 ani. ► Experienta de moderare IPB. ► Activitate minima 1-2 ore in fiecare zi, în care trebuie sa postați chestii cat mai utile comunității noastre și sa ajutați membrii comunității cu problemele ce le întâlnesc. ► Minim de posturi nu se cere la momentul de față! ► O gândire matura și multa răbdare. ► Cine nu se regăsește în aceste cerințe sa nu facă cererea, nu va fi luata in considerare. ► REGULAMENTUL ESTE OBLIGATORIU DE CITIT! ► Cererea se va face în acest topic. Model cerere : ► Nume & Prenume: ► Varsta: ► Vechime în comunitate: ► Ce secțiune dorești să moderezi?: ► Motivul pentru care dorești accesul: ► Motivul pentru care sa te alegem pe tine si nu pe alt candidat?: ► Experiență de moderare: ► Ai citit regulamentul?: ► Accepți, ești de acord cu cerințele de mai sus și consecințele nerespectării regulamentului și a cerințelor de mai sus?: Informatii : ► Dupa ce ati primit gradul o sa intrati intr-o perioada de teste de 7 zile in care trebuie sa va dovediti activitatea in cel mai bun mod posibil, in caz contrar gradul va fi scos dupa "saptamana de probe". ► NU EXISTA "Cereri upgrade". Acesta il veti primii la momentul oportun, prin activitate, implicare si seriozitate asupra comunitatii!
 4. Regulament Programare C / C++ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Se respectă regulamentul general al forumului . 2. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. 3. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcode-uri, imagini, video-uri etc. 4. Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google). 5. Articolele trebuie să aibă minim 6-7 rânduri de text, iar în aceste rânduri să vă asigurați că totul este explicat într-o manieră cât placută și mai pe înțelesul tuturor. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn // avertisment! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn // avertisment 8. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune. 9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zile de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn // avertisment // suspend. Toate articolele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 5. Regulament Software 1. Se respectă regulamentul general al forumului . 2. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. 3. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcode-uri, imagini, video-uri etc. 4. Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google). 5. Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Aveți voie să deschideți maxim 10 articole/zi în această secțiune. 9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate articolele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 6. [MODEL] Postarea unei probleme: Fac acest topic pentru evitarea topic-urilor în care nu se dau destule detalii despre problema întâmpinată. De asemenea, avem un set de reguli: Folosirea următoarelor modele este obligatorie sau topic-ul va fi închis. Postarea a mai mult de două topic-uri într-o săptămână duce la închiderea topic-ului și restricția de a mai posta pe categoria „Tehnologie” pentru 30 de zile. Când deschideți un topic trebuie să specificați absolut orice detaliu legat de problemă. Atunci când postați un topic puneți la Tags tipul de problemă: „software” sau „hardware”. De asemenea selectați și Item prefix. Postările inutile, spam-ul, sau răspunsurile fără sens (post-hunting) vor fi sancționate conform regulamentului! De asemenea, rasismul față de culoare, religie sau sex vor fi de asemenea sancționate conform regulamentului! Postarea trebuie să respecte regulamentul, iar opic-ul trebuie să aibă următorul titlu: Model postare problemă Software: Problemă tip Software. Versiune Windows (ex: 7,8,10 etc.) : Software-ul folosit(ex: Teamspeak 3, Skype, etc.) : Problema întâmpinată (descrie problema) : Screenshot-uri (dacă apar erori etc.) : Model postare problemă Hardware: Problemă tip Hardware. Configurație (configurația computer-ului dumneavoastră) : Problema întâmpinată: (descrie problema) : Screenshot-uri (dacă apar erori la drivere etc.) : Încercări pentru rezolvare (Dacă ați încercat să o rezolvați, specificați aici încercările) :
 7. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Regulament IT News - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Se va respecta regulamentul general al forumului . 2. Înainte de a posta o noutate , folositi functia ,,Search" inainte de a da start topic 3. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut, folosind diferite bbcode-uri, imagini, video-uri etc. 4. Verificați dacă articolul respectiv are greșeli. 5. Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text si o poza 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! 7. Dacă moderatorii de la tehnologie fac un topic îl pot închide după ce au terminat. Dacă un membru creeaza un topic, acestea se închid până într-o zi minim, 2-3 zile maxim. 8. Încercați sa folosiți culori și bb-codeuri, dar folosirea acestora în exces este interzisa. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate articolele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 8. [Regulament] Web Developement : Postarea a mai mult de cinci topic-uri într-un interval scurt duce la închiderea topic-ului și restricția de a mai posta pe categoria „Tehnologie” pentru 30 de zile. Când deschideți un topic trebuie să specificați absolut orice detaliu legat de problemă. Postările inutile, spam-ul, sau răspunsurile fără sens (post-hunting) vor fi sancționate conform regulamentului! De asemenea, rasismul față de culoare, religie sau sex vor fi de asemenea sancționate conform regulamentului! Pirateria programelor legate de Web Developement, respectiv discutarea lor este interzisă și se sancționează conform regulamentului.
 9. Regulament Hardware : Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Înainte de a posta un preview, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. 3. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut review-ului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, video-uri etc. 4. Verificați dacă review-ul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile ,site-urile. 5. Review-urile trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! 8. Review-urile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. 9. In aceasta categorie se va discuta doar despre hardware ,nu despre laptopuri,telefoane,imprimante,fax-uri..etc , ci despre componente. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate articolele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 10. Regulament Periferice si Monitoare : Nerespectarea regulilor de mai jos se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate articolele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic". Topic-urile se vor inchide de catre un moderator dupa 7 zile de la postare. Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!' Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Înainte de a posta un preview, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. 3. Verificați dacă review-ul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile ,site-urile,sau alte surse. 4. Review-urile trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text și minim o poză descriptivă. 5. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. 6. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS!
 11. Pentru a posta un anime, completați modelul de mai jos: Titlu anime : Numărul de episoade : O scurtă descriere : Nota acordată acestui anime : Status : AMV / Trailer : Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1.Titlurile subiectelor trebuie să fie sub forma: [Anime] Numele anime-ului (exemplu: [Anime] Naruto - Shounen). 2. Înainte de a posta un anime, folosiți funcția search pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Topicurile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! 5. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 6. Aveţi voie să postaţi doar 10 anime-uri pe zi. 7. Topicurile vor ramane deschise maxim 2 zile. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. Toate thread-urile vor trebui făcute în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".
 12. Ultimul meu film vazut a fost "Red Notice"
 13. Regulament : Nu e permis ca topicul postat de dvs. să conțină imagini sau cuvinte care conțin reclame sau conținut vulgar. Nu e permis ca topicul postat de dvs. să aibă conținut pornografic. Inainte de a posta un film, folositi functia Search pentru a vedea daca filmul a mai fost postat o data de catre altcineva. Topicul dvs. trebuie să conțină cel puțin 3 cuvinte. Folosiți fraze și propoziții. Nu e permis să postați de 2 ori într-un topic (double-post), oricare ar fi motivul. Dacă vreți să spuneți ceva în plus, folosiți butonul "EDIT". Nu acceptăm posturi ofensatoare adresate membrilor forumului. Dacă vedeți ceva greșit într-un topic/post, folosiți butonul "REPORT". Abrevierile ca "bv, gg, gj, kw" sunt interzise și pedepsite cu 1 warning point. După 7 zile de la deschiderea unui topic, moderatorii sunt obligați să îl închidă. Topicurile cu o inactivitate mai mare de 3 zile vor fi închise. Trailerul este necesar pentru prezentarea filmului. Postarile trebuie sa arate in felul urmator: [Film] Numele filmului (exemplu: [Film] Space Jam). Model : Numele filmului: Genul: Link catre vizionare: Scurta povestire: Trailer: Limita de topicuri este de 5 pe zi. Incalcarea regulilor se pedepseste cu warn.
 14. [Regulament] Albume : Link-urile permise: YouTube, SoundCloud, Spotify. Puteţi să postaţi albume cu limbaj vulgar dar în limita bunului simţ. Dacă un utilizator postează un album nu aveti voie sa postati acelasi album. PUTETI RISCA UN WARN! Daca veti posta un album, dar nu vei lasa un link, reply-ul v-a fi sters imediat! Daca aceasta chestie se repeta de 3 ori O SA PRIMESTI WARN! Postarile trebuie sa arate in felul urmator: [Album] Numele albumului - Artistul (exemplu: [Album] It'll All Make Sense In The End - James Arthur). Topic-urile vor fi inchise dupa 3 zile de la deschidere. Model: Nume: Artist: Link: Tip (Hip-Hop/Rap/Trap/Pop/Rock/Manele/Populara/Dubstep:) An: Alte informatii:
 15. >>Lista de seriale<< > Aici va puteti pune lista cu serialele vazute/in vizionare.< >Trebuie sa dati o nota fiecarui serial de la 1/10 la 10/10.< >Fiecare lista este binevenita cu noi update-uri.< >Va puteti exprima si parerea despre cateva.< EXEMPLU MODEL: Titlu: Prison Break- 10/10 (Un serial foarte bun de actiune/crima/drama)
 16. -Regulament seriale- *Nu este permis ca în conţinutul unui post sau topic să afişaţi diverse imagini sau cuvinte cu caracter de reclamă sau vulgar. *Nu este permis ca în conţinutul unui post sau topic să afişaţi diverse imagini cu conţinut pornografic sau vulgar. *Nu este permis ca într-un post să afişaţi mai puţin de trei cuvinte. Dorim fraze şi propoziţii bine făcute. *Nu permitem două posturi (dublu-post) într-un topic, indiferent de motivul pe care îl aveţi. *Nu acceptăm mesajele/posturile jignitoare adresate utilizatorilor forumului. *Dacă observaţi ceva necorespunzător într-un topic/post trebuie să utilizaţi funcţia 'REPORT', nu postaţi voi. *Sunt interzise posturile cu prescurtări, de exemplu: 'gg','bv' etc., sau cele de un singur cuvânt. Se pedepsesc cu 1 warning pe forum. *Dupa şapte zile de la deschiderea unui topic, moderatorii au obligaţia de a vă închide topicul. *Topicurile cu o inactivitate mai mare de 3 zile vor fi inchise. *Limita de postare este de zece posturi pe zi. *Folositi functia 'SEARCH' pentru a verifica daca serialul a mai fost postat sau nu, in caz contrar veti primi warn. *Postarile trebuie sa arate in felul urmator: [Serial] Numele serialului (exemplu: [Serial] The 100). -Model Seriale- Titlu: Gen: Descriere: Trailer:
 17. În acest topic veți posta ce melodie ascultați în acest moment. ATENTIE: Nu aveți voie să postați de 2 ori. Așteptați să posteze altcineva după voi, după care puteți posta din nou. Maxim 3 posturi pe zi (nu unu dupa altu). Veți posta doar link-ul videoclipului.
 18. Regulament "Muzica" : - Datul cu parerea este interzis. - Link-urile permise: YouTube, SoundCloud, Spotify. - Puteţi să postaţi melodii cu limbaj vulgar dar în limita bunului simţ. - Nu aveţi voie să lăsaţi reply cu comentarii / +1 warn - Dacă un utilizator postează melodii deja postate va primi warn. - Aveti voie sa postati maxim 3 melodii pe zi! - Postarile trebuie sa arate in felul urmator: [Muzica] Numele Artistului - Numele melodiei (exemplu: [Muzica] Adele - Easy on me).
 19. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 20. Regulament schimbare nume forum: Pentru schimbarea numelui de pe forum se va deschide un topic intitulat "Schimbare nick" urmat de nickname-ul vostru ACTUAL. Se va folosi apoi modelul de postare amplasat mai jos. Fiecare membru are dreptul la o schimbare de nickname la fiecare 30 de zile , acestea nu se cumulează. Sunt interzise caracterele sau font-urile speciale. Model schimbare nume forum: Nume actual: Numele pe care îl doriți: Motivul pentru care doriți sa îl schimbați:
×
×
 • Create New...