All Activity - JailBreak Romania Community @
Jump to content
Sign In

Sign InRegister

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Update: - Adaugat PaintBall Day. - Adaugat Fly Day. - Facute porti automate la football Descriere: Cand dai gol se pune automat mingea in centrul terenului de fotball Cand dai gol apare cine a dat gol intr-un mesaj hud Portile de pe mape au un efect special
 3. Yesterday
 4. Pro, din descriere imi dau seama ca nu minti si ca esti de incredere. + ca esti matur si ai activitate
 5. Numele tau pe server: NaRuToSeNsEi Varsta reala: 15 Steam[ON/OFF]: ON Ai experienta in a administra un server?: Desigur. AI citit regulamentul?: Da De ce crezi ca meriti admin?: Nu am un motiv special , mai mult doresc pentru a nu mi se fura creditele muncite de mine <3 In ce an te-ai nascut?: 2005 Faci cerere pentru gradul de: Slot Faci cerere de: [up/slot]: Slot Scurta descriere despre tine: Sunt un gras ,ochelarist , urat ca ****, probabil ma voi casatori la 30 ani Link gametracker cu orele tale: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.100.27:27015/top_players/?query=NaRuToSeNsEi | Orele acestea semnifica bani mei pe card PS : sunt RaulD.1337 cu alt nick BFT
 6. Numele tau pe server: RamSeS Varsta reala: 13 Steam[ON/OFF]: ON Ai experienta in a administra un server?: da, 93% AI citit regulamentul?: Da De ce crezi ca meriti admin?: Sa ajut serverul cat mai mult. In ce an te-ai nascut?: 2007 Faci cerere pentru gradul de: Administrator Faci cerere de: [up/slot]: UP Scurta descriere despre tine: Sunt bagabont cu suflet bun :* Link gametracker cu orele tale: https://www.gametracker.com/player/RamSeS/188.212.100.27:27015/ ( aveam 160, nuj dc s-au resetat :/ )
 7. Acceptat. pm pe discord hallogenn.#6886 cu nick parola si pin
 8. A fost facut un nou sistem de minge. Cand dai gol apare pe ecran ca X a dat gol de la X metri, si mingea se va reseta si va aparea in mijlocul terenului de fotball ! In simon menu a fost adaugata functia Imparte Echipele Poti selecta: - Adauga jucator in Echipa Dinamo - Adauga jucator in Echipa Steaua Rezolvate buguri. Job-uri scoase. // O sa urmeze in noaptea asta un nou update!
 9. Numele tau pe server: Chupacabra Varsta reala: 17 Steam[ON/OFF]: OFF Ai experienta in a administra un server?: Normal AI citit regulamentul?: Da De ce crezi ca meriti admin?: Merit slot deoarece as vrea sa am contul securizat , sa nu intre altii in contul meu In ce an te-ai nascut?: 2003 Faci cerere pentru gradul de: Slot Faci cerere de: [up/slot]: Slot Scurta descriere despre tine: Imi place cs-u :) Link gametracker cu orele tale: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.100.27:27015/top_players/?query=Chupacabra (stiu ca am putine ore, dar am vazut ca e campanie slot free)
 10. Campanie de 20 slot-uri gratuite. Pentru a da testul, contact hallogenn.#6886 discord. Trebuie sa fiti activi pe serverul de ts. (ts.ezwin.ro)
 11. https://discord.gg/Hpbdm5y Primiti 300 credite daca va alaturati pe discord.
 12. Joe

  Cerere helper

  Nu ai mai fost activ de mult.
 13. Nick:Ip/Steam ID:Motiv:Durata:Dovada:
 14. Contra. Mai asteapta pana cand sv este gata.
 15. Last week
 16. Numele tau pe server:XenoOon Varsta:14-15 Steam[ON/OFF]:On Ai experienta in a administra un server?: Da. Ai citit regulamentul?: Da,cum sa nu De ce crezi ca meriti admin?: Vreau admin pentru ca am experienta si vreau sa ajunga comunitatea cat mai sus In ce an te-ai nascut?: 2005 Scurta descriere despre tine: Ma numesc Laurentiu am 14-15 ani ochii caprui sunt din Tulcea
 17. Daca cererea de DNS ti-a fost acceptata, fa un topic dupa modelul de mai jos. Doar detinatorul principal poate sa posteze in topicul de forum management. Titlul topicului trebuie sa fie gen: [Forum Management] Nume.EzWin.Ro Nume server: DNS-ul: Link gametracker: Link cerere DNS: Subforumuri: Moderatori categorie: Alte precizari: *
 18. ✪ root

  Cerere DNS

  Daca doresti sa iti afiliezi serverul in comunitatea noastra, te rog sa respecti urmatorul model de mai jos. Nume server: DNS dorit: Link Gametracker: Detinator principal server: IP Server: * Dupa ce ti-a fost acceptata cererea de DNS, va trebui sa faci cerere de subforumuri la Forum Management. Acceptam orice fel de servere.
 19. Ai descoperit un bug pe server? Poti lasa un replay aici cu bugul pe care l-ai descoperit dupa` urmatorul model: Model-> Nume: Bugul/Bugurile gasite ( o descriere ) :
 20. Ai o propunere pentru server? Poti lasa un replay aici cu bugul pe care l-ai descoperit dupa` urmatorul model: Model-> Nume: Propunere: Descriere: Alte precizari:
 21. Daca doriti sa nu mai aveti interdictie la CT aveti obligatia de-a face cerere dupa modelul de mai jos [INFO] Cine nu respecta modelul de mai jos va avea cererea respinsa si am sa-l astept dupa 10 zile de la ultima cerere Model: Nick: Admin-ul care ti-a oferit interdictia?: Motivul (de ce ti-a dat interdictia): Titlul topicului trebuie sa fie [JB] Cerere Un-Ban CT (nickname-ul cu care joci pe server). Reguli: Daca ati luat Un-Ban CT si dumnevoastra faceti ceva iar foarte urat tin sa va anunt ca nu se mai scoate deloc interdictia de la CT Aveti 0/2 avertismente !
 22. Toate cereile de reevaluare se vor face cu titlul acesta Cerere Reevaluare " Numele Tau " | Ex: Cerere Reevaluare root* Pentru a face o cerere de unban creeati un nou topic dupa urmatorul model: Numele tau :Numele adminului cate te-a banat :IP :Steam ID :Data si ora :Durata ban :Motiv :Dovezi (Se accepta numai SS / demo sau poza in consola) :
 23. Nick: Ip/Steam ID: Motiv: Durata: Dovada: Regulament Sa postati ban-urile date de la 120 minute in sus/cine nu va posta va primi - 1 warn !!! La Dovada trebuie o poza sau un demo in care playerul sa fie surprins folosind hackuri !!!
 24. Reguli generale * La 3 greseli vi se scoate accesul de a mai vota. * Daca nu aveti activitate, dreptul de vot va fi scos si dat altei persoane. * Cititi atentie cererea de acces. * Voturile acordate vor fi informative, decizia ownerilor poate fi luata fara a lua in considerare voturile. Reguli pentru topicuri: Posturile in plus nu vor fi luate in considerare. Pentru posturile in exces, spam, off-topic, se va da interdictie. Sistemul de vot va fi in felul urmator: * Bila alba + motive [ esti activ, comportament ok, matur, etc ] * Bila neagra + motive [ nu esti activ, injuri, nu ai un comportament bun,etc ] [ Pentru owneri ] Reclamatie acceptata - decizie Reclamatie respinsa - decizie
 25. Este obligatoriu ca titlul topicului sa se numeasca "Reclamatie admin sau jucator X". Nu deschideti un topic cu numele "Copil copac" , "Admin frustrat" sau alte replici jignitoare la adresa adminilor deoarece veti primi warn, respectiv ban pentru acest lucru. Toate celelalte topicuri care nu respecta acest model vor fi inchise si nu vor fi luate in considerare. Numele dumneavoastra : Numele adminului reclamat : Data si ora : Motiv reclamatie : Alte detalii : Dovada (se accepta doar print la consola / demo) : > Scrieti scurt si la obiect. > Nu incepeti sa aberati. > Nu deviati de la subiect. > Orice acuzatie trebuie sustinuta cu o dovada clara. > Reclamantul are dreptul la 3 postari in reclamatia respectiva. > Reclamatul are dreptul la 4 postari in reclamatie respectiva. > Comisia are dreptul de a-si schimba verdictul la o anumita reclamatie doar in cazul in care aduce motive solide. > Postarea va fii lasata minim 24h. > Daca este o se vede clar ca adminul a gresit nu se mai ia in considerare termenul de 24h ( nu e postat in banlist / motivul este unul aiurea etc. ). > Daca nu sunt dovezi concrete si este un slay / kick /ban [ durata scurta ] care a rezultat in urma unei incalcari nu foarte grave a regulamentului, reclamatia se poate inchide inainte de termenul de asteptare [ 24h ].
 1. Load more activity

jb.ezwin.ro # jailbreak community

Theme
Contact Us

Statistici ore jucate

Click

Item shop

Click

Gametracker

Click
×
×
 • Create New...