✪ root - JailBreak Romania Community @
Jump to content
Sign In

Sign InRegister

✪ root

Fondator
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

5 Followers

About ✪ root

 • Rank
  Founder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update: - Adaugat PaintBall Day. - Adaugat Fly Day. - Facute porti automate la football Descriere: Cand dai gol se pune automat mingea in centrul terenului de fotball Cand dai gol apare cine a dat gol intr-un mesaj hud Portile de pe mape au un efect special
 2. Acceptat. pm pe discord hallogenn.#6886 cu nick parola si pin
 3. A fost facut un nou sistem de minge. Cand dai gol apare pe ecran ca X a dat gol de la X metri, si mingea se va reseta si va aparea in mijlocul terenului de fotball ! In simon menu a fost adaugata functia Imparte Echipele Poti selecta: - Adauga jucator in Echipa Dinamo - Adauga jucator in Echipa Steaua Rezolvate buguri. Job-uri scoase. // O sa urmeze in noaptea asta un nou update!
 4. Campanie de 20 slot-uri gratuite. Pentru a da testul, contact hallogenn.#6886 discord. Trebuie sa fiti activi pe serverul de ts. (ts.ezwin.ro)
 5. https://discord.gg/Hpbdm5y Primiti 300 credite daca va alaturati pe discord.
 6. Daca cererea de DNS ti-a fost acceptata, fa un topic dupa modelul de mai jos. Doar detinatorul principal poate sa posteze in topicul de forum management. Titlul topicului trebuie sa fie gen: [Forum Management] Nume.EzWin.Ro Nume server: DNS-ul: Link gametracker: Link cerere DNS: Subforumuri: Moderatori categorie: Alte precizari: *
 7. ✪ root

  Cerere DNS

  Daca doresti sa iti afiliezi serverul in comunitatea noastra, te rog sa respecti urmatorul model de mai jos. Nume server: DNS dorit: Link Gametracker: Detinator principal server: IP Server: * Dupa ce ti-a fost acceptata cererea de DNS, va trebui sa faci cerere de subforumuri la Forum Management. Acceptam orice fel de servere.
 8. Ai descoperit un bug pe server? Poti lasa un replay aici cu bugul pe care l-ai descoperit dupa` urmatorul model: Model-> Nume: Bugul/Bugurile gasite ( o descriere ) :
 9. Ai o propunere pentru server? Poti lasa un replay aici cu bugul pe care l-ai descoperit dupa` urmatorul model: Model-> Nume: Propunere: Descriere: Alte precizari:
 10. Daca doriti sa nu mai aveti interdictie la CT aveti obligatia de-a face cerere dupa modelul de mai jos [INFO] Cine nu respecta modelul de mai jos va avea cererea respinsa si am sa-l astept dupa 10 zile de la ultima cerere Model: Nick: Admin-ul care ti-a oferit interdictia?: Motivul (de ce ti-a dat interdictia): Titlul topicului trebuie sa fie [JB] Cerere Un-Ban CT (nickname-ul cu care joci pe server). Reguli: Daca ati luat Un-Ban CT si dumnevoastra faceti ceva iar foarte urat tin sa va anunt ca nu se mai scoate deloc interdictia de la CT Aveti 0/2 avertismente !
 11. Toate cereile de reevaluare se vor face cu titlul acesta Cerere Reevaluare " Numele Tau " | Ex: Cerere Reevaluare root* Pentru a face o cerere de unban creeati un nou topic dupa urmatorul model: Numele tau :Numele adminului cate te-a banat :IP :Steam ID :Data si ora :Durata ban :Motiv :Dovezi (Se accepta numai SS / demo sau poza in consola) :
 12. Nick: Ip/Steam ID: Motiv: Durata: Dovada: Regulament Sa postati ban-urile date de la 120 minute in sus/cine nu va posta va primi - 1 warn !!! La Dovada trebuie o poza sau un demo in care playerul sa fie surprins folosind hackuri !!!
 13. Reguli generale * La 3 greseli vi se scoate accesul de a mai vota. * Daca nu aveti activitate, dreptul de vot va fi scos si dat altei persoane. * Cititi atentie cererea de acces. * Voturile acordate vor fi informative, decizia ownerilor poate fi luata fara a lua in considerare voturile. Reguli pentru topicuri: Posturile in plus nu vor fi luate in considerare. Pentru posturile in exces, spam, off-topic, se va da interdictie. Sistemul de vot va fi in felul urmator: * Bila alba + motive [ esti activ, comportament ok, matur, etc ] * Bila neagra + motive [ nu esti activ, injuri, nu ai un comportament bun,etc ] [ Pentru owneri ] Reclamatie acceptata - decizie Reclamatie respinsa - decizie

jb.ezwin.ro # jailbreak community

Theme
Contact Us

Statistici ore jucate

Click

Item shop

Click

Gametracker

Click
×
×
 • Create New...